NLDelta Jongeren

Ga jij de NLDelta jongeren community bereiken?

We zijn op zoek naar zes gemotiveerde jongeren die mee willen praten over de ontwikkelingen in het nieuw op te richten Nationaal Park NLDelta. Ben jij een echte liefhebber van natuur en cultuur en vind je het leuk om anderen hiervoor ook enthousiast te maken? Heb jij een mening over klimaatverandering, natuurbeleving en verlies van biodiversiteit? Misschien ben jij dan toekomstig lid van het kernteam van de NLDelta jongeren community. 

Kernteam jongeren community

Als lid van het kernteam van de jongeren community adviseer je NLDelta over diverse vraagstukken. Je praat mee over onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw generatie. Hoe kunnen we jongeren stimuleren mee te denken over klimaatverandering en duurzaamheid? Hoe kunnen we een beleving maken van het verhaal van NLDelta? Welke communicatiekanalen kunnen we inzetten en hoe? Je bent afwisselend onze adviseur, ambassadeur en verslaggever.

Wat vragen we van je?

  • Je bent tussen de 15 en 25 jaar.
  • Je houdt van natuur en cultuur.
  • Duurzaamheid en klimaatverandering vind je belangrijke onderwerpen.
  • Tijdsinvestering van 2 uur per week en minimaal één keer per maand overleg en bezoek aan het gebied.
  • Je bent enthousiast en kan jouw enthousiasme goed overbrengen op anderen.
  • Je kan goed samenwerken.
  • Je bent bereid om je te verdiepen in NLDelta.
  • Je communiceert makkelijk.
  • Je kan goed overweg met verschillende Social Media.

Wat bieden wij jou?

Een inspirerende werkomgeving in prachtige natuurgebieden en op historische plekken, leuke collega’s en mooie ervaringen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Het kernteam van de jongeren community zal bestaan uit 6 jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Samen zijn jullie het gezicht van de community. Je ontvangt je eigen kleding in NLDelta-stijl en een vergoeding die kan oplopen tot € 150 per maand. Ook zal het kernteam als onderdeel van het introductieprogramma een dag op pad gaan met een boswachter die je de mooiste plekjes laat zien.

Geïnteresseerd?

Kijk hier de YouTube video van boswachter Vera.

En zet de datum van 17 oktober 2020 alvast in je agenda, want als jij wordt geselecteerd voor het kernteam, is dat de datum waarop we voor het eerst bij elkaar komen!

>>> Download de volledige vacature hier

NLDelta bestaat uit robuuste, grootschalige en onderling verbonden natuurgebieden, waar de condities optimaal zijn voor de diverse, rijke natuur die bij onze delta hoort.

Ambitie ‘Natuur’